History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
Rss
Norsklærer Karense
Hør på min podcast!
Category: Education
Location:
Followers (2879)
Currently following. Unfollow
Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto
by Karense Fos...
x
take it with you
Iphone5s_trans go mobile with Podomatic's new iPhone app.
don't have an iPhone? no problem »
x
loading results... Loader
loading results... Loader
x
No results found.
July 26, 2020 08:01 AM PDT

Jeg har vært i Lillehammer og forteller litt om det. Så har jeg vært innom Prøysenhuset også, og det var en nostalgisk opplevelse. I løpet av koronatiden har mange kjent ekstra mye på ensomhet. Det er mange som er ensomme i Norge. For å få nye venner i Norge, tenker jeg at man selv må engasjere seg, bli med på organiserte aktiviteter og frivillig arbeid.

July 06, 2020 01:32 AM PDT

Nå er det sommer og mye mygg! I store deler av Norge har det vært flom på grunn av regnværet. Jeg har vært på tur til Blaafarveværket og det var fint! Anbefaler dere å ta turen dit i sommer. Det er en bok som heter Norges uskrevne lover, skrevet av Egil Aslak Aursand Hagerup. Denne boka inneholder informasjon om ting som nordmenn vet, men som ikke står skrevet noe sted. Jeg ønsker alle sammen fortsatt god sommer!

June 23, 2020 07:35 AM PDT

Vi skal snart ha jobbsøkerkurs på nett! Det er kult å samarbeide med CV-nerden, så jeg ser frem til å jobbe med jobbsøkere fremover. Jeg oppdaterer dere på situasjonen med min kjære hund Bahia. I Norge er det mye flått, så pass dere for flåttbitt!

June 09, 2020 06:41 AM PDT

Denne episoden handler om et hjertesukk, en fortvilelse og et ønske om å opplyse. Jeg er glad i dere alle sammen, og vil det beste for alle.

June 05, 2020 06:36 AM PDT

Jeg forteller om min mening når det gjelder språkkrav for å få statsborgerskap, og forslaget om B1 muntlig. Endelig er norskprøvene ferdige og jeg forteller hva jeg tenker om eksamen som vurderingsform. Det er mye urettferdighet og rasisme i verden. Vi må være snille mot hverandre. Vi kom alle nakne til vår jord, men ikke alle har like muligheter. Uansett er grønt for alle, om man er konge eller hattemaker <3

May 28, 2020 04:44 AM PDT

Jeg snakker om mine erfaringer i koronatiden og hvordan det er å drive en bedrift når en slik krise oppstår. Innvandrere må lære om norsk kultur, men nordmenn må også lære mer om andre kulturer. Vi har mye å lære av hverandre! Jeg ønsker meg et mer åpent samfunn der vi ikke lenger kan definere hvem som er "nordmann" basert på utseende. Vi lever i et globalt samfunn og vi trenger hverandre, alle som en!

May 10, 2020 06:35 AM PDT

Dette er det siste kapittelet i samfunnskunnskapskurset. Jeg snakker i denne episoden om demokratiet og velferdsstaten vi har i Norge. Demokrati er viktig for at alle innbyggere skal bli hørt, og vi bor i et samfunn der vi har rett på likestilling, ytringsfrihet og religionsfrihet. Det er godt å vite at man kan være med på å velge de som skal styre landet! Les mer på www.samfunnskunnskap.no

April 13, 2020 09:41 AM PDT

I dette kapittelet snakker jeg om arbeidsliv i Norge. Hvordan er det å jobbe i Norge? Hvorfor betaler vi så mye skatt? Alt dette snakker jeg om i denne episoden.

April 03, 2020 05:36 AM PDT

Jeg snakker om utdanning og opplæring i Norge fra barnehage til universitet. Læring skjer hele livet og det er viktig at vi holder hjernen vår i gang!

March 18, 2020 07:16 AM PDT

Dette kapittelet handler om helsesystemet i Norge og hvordan dette er for oss fra vi blir født til vi blir gamle. Det er viktig at vi tar vare på vår egen helse og at vi spiser sunt, beveger oss og har godt humør.

loading more... Loader
 
x

take it with you


Iphone_trans Listening to podcasts on your mobile devices is extremely convenient -- and it's what makes the podcasting medium so powerful.

You can take your favorite shows and mixes with you anywhere, but to do so requires some quick and simple steps.

Let's walk you through that process together.
step 1:


Click the "Subscribe With iTunes" link in the page's sidebar:

Subscribe_with_itunes

This will require that you have the iTunes software on your computer.

(You can download iTunes here.)
step 2:
Itunes_ss

Now that you've subscribed to the podcast on iTunes, the feed will display in your "Podcasts" section on the left navigation bar.

Click there and you'll see the show displayed in the iTunes browser.

You can "get all" to download all available episodes or just individual episodes.
step 3:


Plug your mobile device (iPhone, iPad, iPod) into your computer with the Dock Connector cable, and click the device in iTunes's left navigation bar.

Itunes_ss2

Once you have your device highlighted, click "Podcasts" in the top navigation bar and sync the podcasts you want on your device. Click "apply" and the episodes you have downloaded on your iTunes software will sync with your device.
that's it!

The beauty of this process is that now, every new episode of your subscribed podcasts will automatically sync to your device every time you plug it in and open iTunes. You can now take your favorite shows with you everywhere you go.

Enjoy!
done!
x

share this podcast


Email a friend about this podcast
x

subscribe to this podcast

Rss-icon RSS
Itunes-icon iTunes