History
Icon-add-to-playlist Icon-download Icon-drawer-up
Share this ... ×
...
By ...
Embed:
Copy
Rss
Norsklærer Karense
Hør på min podcast!
Category: Education
Location:
Followers (2243)
Currently following. Unfollow
Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Picture?width=25&height=25 Image_nophoto Picture?width=25&height=25
by Karense Fos...
x
take it with you
Iphone5s_trans go mobile with Podomatic's new iPhone app.
don't have an iPhone? no problem »
x
loading results... Loader
loading results... Loader
x
No results found.
June 03, 2019 01:16 AM PDT

Jeg forteller om HIIT trening og andre treningsformer. Det er viktig å være fysisk aktiv hele livet! Mange er nysgjerrige på hvem vikingene var, så jeg forteller litt om dem. Hva er dine ferieplaner? Skal du til "syden"? Uansett hvor du skal være håper jeg du får SOL!

May 10, 2019 03:28 PM PDT

Jeg har vært i Jordan og forteller om min opplevelse der. Det er et veldig spennende land med mye historie og interessante steder. Petra og Dødehavet var spesielt interessant! Jeg vil anbefale Jordan som reisemål smiley

April 07, 2019 11:32 PM PDT

Jeg forteller om familieliv i Norge, barneoppdragelse og ulike familieformer. Det viktigste her er at vi selv bestemmer hvordan vi lever våre liv og vi tar selvstendige valg for oss selv smiley

March 26, 2019 03:55 PM PDT

Jeg forteller om den gamle "Janteloven" skrevet av Aksel Sandemose i 1933. Dessverre er denne "loven" fortsatt aktuell i Norge i dag, men det er ikke noe å være stolt av. Jeg ønsker heller at vi alle følger "Du er enestående" eller den såkalte Anti-Janteloven, for den er mye bedre for oss mennesker. Vi må gjøre hverandre gode og ønske hverandre alt som er godt! smiley

February 24, 2019 12:50 AM PST

Jeg forteller om ferien min på Sri Lanka, og gir dere reisetips dersom dere ønsker å reise dit. Tusen takk Sri Lanka for en uforglemmelig ferie!

January 30, 2019 02:30 PM PST

Jeg forteller om hvordan du bør kle deg for å holde varmen og jeg har vært på skitur med Bahia. Siden oktober har jeg fulgt programmet "Spis deg fri" eller "Bright line eating" og fått gode resultater. Hør mer om dette i podcastensmiley Jeg har hørt på Aftenpodden og er ganske frustrert over en del ting når det gjelder politikk og innvandring. Norge trenger folk fra ulike land, Norge trenger dere! Takk for at du lytter til podcasten min!

January 20, 2019 03:29 AM PST

Godt nytt år alle sammen! Jeg forteller om fyrverkeri i Norge, turen min til Tyrkia, medisiner og sykdommer i Norge i forhold til mange land samt vinteraktiviteter. Vær aktiv om vinteren, da holder du deg frisk og rask!

December 29, 2018 10:54 AM PST

Jeg ser tilbake på 2018 både når det gjelder nyheter og mine egne opplevelser i året som har vært! Godt nytt år til dere alle!

December 19, 2018 02:47 PM PST

Jeg forteller om hvorfor julen er viktig for nordmenn. Dessverre er det ikke alle barn som har det bra i julen, og jeg forteller om hvorfor det er slik. Mange snakker om barnevernet og jeg forteller om hva barnevernet er og om mine erfaringer som lærer i samarbeid med barnevernet. Barnevernet skal først og fremst beskytte barn. Jeg forteller om hvorfor vi har barnevernet og om hvordan de jobber.
Noe som er viktig for meg er fred, respekt, ydmykhet og toleranse. Jeg håper vi alle kan være snille med hverandre og vise mer kjærlighet og mer respekt, for da blir verden et bedre sted for oss alle. God jul!

December 05, 2018 09:46 AM PST

Jeg forteller om turen til Riga. Det er viktig å holde seg i god form, også mentalt! Da jeg var barn spilte jeg sjakk, og jeg har mange fine minner fra den tiden. Trening kan gjøres på forskjellige måter, og det blir enda bedre med musikk til! Fortell meg gjerne hvilken type musikk du lytter til!

loading more... Loader
 
x

take it with you


Iphone_trans Listening to podcasts on your mobile devices is extremely convenient -- and it's what makes the podcasting medium so powerful.

You can take your favorite shows and mixes with you anywhere, but to do so requires some quick and simple steps.

Let's walk you through that process together.
step 1:


Click the "Subscribe With iTunes" link in the page's sidebar:

Subscribe_with_itunes

This will require that you have the iTunes software on your computer.

(You can download iTunes here.)
step 2:
Itunes_ss

Now that you've subscribed to the podcast on iTunes, the feed will display in your "Podcasts" section on the left navigation bar.

Click there and you'll see the show displayed in the iTunes browser.

You can "get all" to download all available episodes or just individual episodes.
step 3:


Plug your mobile device (iPhone, iPad, iPod) into your computer with the Dock Connector cable, and click the device in iTunes's left navigation bar.

Itunes_ss2

Once you have your device highlighted, click "Podcasts" in the top navigation bar and sync the podcasts you want on your device. Click "apply" and the episodes you have downloaded on your iTunes software will sync with your device.
that's it!

The beauty of this process is that now, every new episode of your subscribed podcasts will automatically sync to your device every time you plug it in and open iTunes. You can now take your favorite shows with you everywhere you go.

Enjoy!
done!
x

share this podcast


Email a friend about this podcast
x

subscribe to this podcast

Rss-icon RSS
Itunes-icon iTunes